۱۳۸۷ آذر ۴, دوشنبه

زنجیره خشونت علیه زنان به قدمت هزاران سال و به درازای همه مرزهای جهان

روز جهانی محو خشونت علیه زنان وقتی سربازان آمریکایی پس از تجاوز به عبیر دختر 15 ساله عراقی او را سوزاندند ، در روستای کوچک نکا در ایران قلب خاله عاطفه آتش گرفت . عاطفه هم 15 سال داشت که پس از تجاوز به دار آویخته شد .
وقتی امینه را در افعانستان سنگسار کردند ، در زندان جلفا حاجیه دلش لرزید از وحشت سنگهایی که بر سرش فرود خواهد آمد . خیریه در زندان دیگری در ایران فریاد زد مرا سنگسار نکنید به دارم بیاویزید .
وقتی نرینه های مرد سالار سوهان دختر 18 ساله را در سوربن پاریس به آتش کشیدند ، مرجان 16 ساله هم در ایران خود را به آتش کشید که با مردی همسن پدر بزرگش ازدواج نکند . کمی بعد مومارای پاکستانی با 80 درصد سوختگی جان سپرد و تا آخرین لحظه هم نگفت که این شوهرش بود که او را به آتش کشید .
وقتی کلثوم 7 ساله در سومالی ختنه شد فریادش با آخرین فریاد دلخراش مریم 9ساله در شب زفاف در هم آمیخت . آخر عروسک مریم را گرفتنند و عروسش کردند .
سیندیسو 23 ساله ایدز دارد . او بارها مورد تجاوز مردان واقع شده است . وقتی سه ساله بود پدر بزرگش به اوتجاوز کرد . کمی بعد بود که نادیا شاعر بدست شوهرش به قتل رسید .
در همین کنار گوش خودمان در جنوب کشور هر روز زنان و دختران بیشماری مورد خشونت پدران و همسران خود قرار می گیرند . زهرای 11 ساله را هنوز فراموش نکرده ایم که وقتی پدر و پدر بزرگش او را وادار به ازدواج با مردی 35 ساله کردند پس از اینکه نتوانست در برابر این زور استقامت کند خود کشی می کند .
هنوز از بهت زهرای 11 ساله بیرون نیامده بودیم که شنیدیم در همین قلب پایتخت پدری دختر 11 ساله خود را به آتش کشید .
آری ... زنجیره جهانی خشونت میلیونها زن را در کنار هم قرار داده ، زنجیره خشونتی به قدمت هزاران سال و به درازای همه مرزهای جهان !!!!
فقر،مرگ،بیماری،گرسنگی ،بیسوادی و بیکاری در جهان سرمایه داری کنونی هر چه بیشتر و بیشتر زنجیره های خشونت را بر دست و پایمان محکم می کند . با محکم شدن این زنجیره ها و با جهانی شدن آنها مبارزه و مقاومت زنان نیز ابعاد جهانی به خود می گیرد . صدای مبارزه یکدیگر را می شنویم و قلبهایمان برای هم می تپد و از پیروزی هایمان احساس غرور و جسارت می کنیم و احساس می کنیم که آگاهی چه خوب است .
آری در همین قلب پایتخت خودمان هفته پیش دختر 19 ساله ای به خاطر اینکه مجبور به تن فروشی بوده و از او بعنوان ساقی مواد مخدر استفاده می شده ، پس از تجاوز سه مرد به او دیگر طاقت نیاورده و خود کشی می کند . آری او کوکب 19 ساله بود که آخرین نفسهایش را روز پنجشنبه کشید و این دنیای پر از خشونت را برای همیشه رها کرد .
آری ....آگاهی ریشه حرکت است و حرکت ریشه تکامل و تکامل تنها راه رسیدن به آرمانهای کهن الگوی بشر
پی نوشت : قسمتهایی از اطلاعیه سازمان زنان هشت مارس (ایران-افعانستان)

۱ نظر:

ناشناس گفت...

با سلام
این اطلاعیه سازمان زنان هشت مارس ( ایران- افغانستان است. من نمی دانم که چرا نام این تشکل را حذف کرده اید و آخر اطلاعیه را هم دست کاری کرده اید . من یک بار دیگر اطلاعیه را برایتان میفرستم.با تشکر

به مناسبت روز جهانی خشونت علیه زنان

زنجیره خشونت علیه زنان

به قدمت هزاران سال و به درازی همه مرزهای جهان



وقتی سربازان آمریکایی پس از تجاوز به عبیر دختر 15 ساله عراقی او را سوزاندند، در روستای کوچک نکا در ایران قلب خاله عاطفه آتش گرفت. عاطفه هم 15 سال داشت و جلادان اسلامی پس از تجاوز او را به دار سپردند.

وقتی جنگ سالاران اسلامی امینه را در افغانستان سنگسار کردند، در زندان جلفا دلش لرزید حاجیه، از وحشت سنگهایی که بر سر فرو خواهد آمد. خیریه در زندان دیگری در ایران فریاد زد مرا سنگسار نکنید بدارم بیاویزید.

وقتی نرینه های مردسالار سوهان دختر 18 ساله را در سورسن پاریس به آتش کشیدند، مرجان 16 سال هم در ایران خود را به آتش کشید، که با مردی، همسن پدر بزرگش ازدواج نکند. کمی بعد سومارای پاکستانی با 80 درصد سوختگی جان سپرد، تا آخرین لحظه هم نگفت که این شوهرش بود که او را به آتش کشید.

وقتی کلثوم 7 ساله در سومالی ختنه شد، فریادش با آخرین فریاد دلخراش مریم 9 ساله در شب زفاف در هم آمیخت. آخر می دانید عروسک مریم را گرفتند و عروسش کردند.

سیندیسو 23 ساله ایدز دارد. سیندیسو بارها مورد تجاوز مردان واقع شده است. وقتی سه ساله بود پدربزرگش به او تجاوز کرد، همان موقع بود که فادیمه در سوئد توسط پدر و برادرش به قتل رسید.

ماری ترنتینیان با ضربه های دوست پسرش، خواننده سرشناس فرانسوی به قتل رسید. کمی بعدتر نادیا شاعر افغانستانی نیز بدست شوهرش به قتل رسید. کمی قبلتر و کمی بعدتر لیزا و جویس توسط مردانی ناشناس پس از تجاوز به قتل رسیدند. لیزا و جویس هر دو در آمریکا بودند.

وقتی ناتالی در ویترینی در آمستردام به انتظار مشتری نشسته بود، کشتی بردگان جنسی در بندر هامبورگ لنگر انداخت.

وقتی یک میلیون زن عراقی در طی سالهای تحریم اقتصادی آمریکا و متحدانش جان خود را از دست دادند، بیش از 4 میلیون زن عمدتا آفریقایی بر اثر جنگ جان خود را از دست داده بودند و خواهرانشان هزارهزار در بوسنی مورد تجاوز نظامیان قرار گرفتند.

زنجیره جهانی خشونت میلیونها زن را در کنار یکدیگر قرار داده است. خشونتی که روزانه بیش از 3 میلیارد زن در چهار گوشه جهان تجربه می کنند. در شهر و روستا، خانه، محل کار، خیابان و کوچه در اسارت زنجیرهای خشونتیم. زنجیری که دو سرش با حلقه های خشونت دولتی و خانگی به هم جوش خورده است.

زنجیره خشونتی به قدمت هزاران سال و به درازای همه مرزهای جهان!

اگر مبارزه و مقاومت زنان در سراسر جهان زنجیرهای خشونت را به لرزه در آورده، اما تهاجم افسار گسیخته سرمایه و نظم نوین جهانی نیز به ضخامت آن افزوده است. فقر، مرگ، بیماری، گرسنگی، بیسوادی، بیگاری و بیکاری در جهان کنونی هر چه بیشتر و بیشتر زنجیره خشونت را بر دست و پایمان محکم می کند.

اما هر قدر زنجیر خشونت جهانی تر شده است، مبارزه و مقاومت زنان نیز ابعاد جهانی بیشتری به خود گرفته است. از دوردستها صدای مبارزه و مقاومت یکدیگر را می شنویم و قلب مان می تپد. از مبارزات یکدیگر الهام می گیریم و از پیروزی هایمان احساس غرور و جسارت می کنیم. هر پیشروی زنان در هر نقطه ای از جهان را از آن خود می دانیم.

هرقدر ما زنان آگاهتر می شويم، درمی یابیم خشونت حربه نظام طبقاتی مردسالار و پدرسالار برای تحکیم و تثبیت فرودستی مان است. هر قدر بیشتر می فهمیم که خشونت در هر شکلش وسیله ای برای مطیع و برده کردن ماست، در می یابیم که این خشونت قابل مهار نیست مگر اینکه فرودستی زن سرنگون شود. و فرودستی زن با اقدامات «لطیف» از بین نخواهد رفت، چون مناسبات قدرت مردسالار و طبقاتی از آن نگهبانی می کند. رهائی زن وابسته است به سرنگونی نظام قدرت ارتجاعی حاکم در جهان.

اینک مائیم در صفوف میلیونی، با رشته پیوندهای محکم برای در هم شکستن زنجیرهای ستم و بردگی تاریخی مان و بنا نهادن جامعه ای بدون ستم و استثمار. بر سرعت گام های خود بیفزائیم، دیر کرده ایم. آینده کوبه بر در زمان می زند.

سازمان زنان هشت مارس (ایرانی، افغانستانی)

15 نوامبر